Én többet készítettem és hűtőben tároltam, mondhatom még két nap után is ugyan olyan finom volt.
Hozzávalók:
- 2,5 bögre mandulaliszt
- 1/2 tk szódabikarbóna
- 1 tk só
- 2 tojás
- 1/4 bögre kókuszzsír (olvasztva)
- 1/2 tk méz
- 2 paradicsom
- fél póréhagyma
Az összetevőket egy tálba tesszük, kivéve a paradicsomot és a póréhagymát, majd jól összedolgozzuk. A paradicsomot és a póréhagymát apróra vágjuk, majd az eldolgozott masszához adjuk és kézzel belekeverjük.
Én nem tettem bele sok paradicsomot és hagymát, de legközelebb biztosan sokat teszek bele és pogácsa méreteket sütök, mert úgy egy finom vendégváró lesz belőle :)
Na de így ízletes zsömléket formáltam és sütőpapíros tepsiben sütöttem készre. 180 fokon 20 perc kellett neki. Ezután ízlés szerint tölthetjük: sonka, sajt, saláta, uborka....
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése