2013. július 16., kedd

Zabnasi II.

Nem olyan régen készítettem egy zabnasit. És most itt egy másik!

Hozzávalók:
  • 1 érett banán
  • 1 alma
  • 1 bögre nagyszemű zab
  • fél bögre kókuszreszelék
  • fahéj
  • szerecsendió
  • mandulatej

Egy érett banánt villa segítségével összenyomkodunk, majd belevágjuk az almát. Én nagyon apró darabokra vágtam, de lehet reszelni is. Ezután beleöntjük a zabot, a kókuszt és a fűszereket, majd összekeverjük.  Mandulatejjel lazítjuk. Állagra olyannak kell lennie, hogy még formázható legyen. Ezután kanál segítségével kis halmokat rakunk sütőpapírral bélelt tepsire.


Kb. 200 fokon 15 perc alatt készre sütjük.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése