Palacsinta kicsit másképp:
Szórj egy tálba barna rizslisztet, tegyél hozzá egy tojást, egy adag fehérje port, csipet sót, csepp olajat és hígítsd vízzel.
Itt most pontos mennyiségeket nem tudok írni, ezt csak úgy szemre készítettem :) Én csokis fehérjeport használtam, ezért nem kell bele például semmilyen édesítő, hisz a fehérjepornak édes íze van. És a palacsintám így csokis ízű lesz, amit imádok.:)
Szóval olyan arányban öntsd össze a hozzávalókat, hogy palacsinta állagú tésztát kapj. Lehet hígabb vagyis vizesebb, de csinálhatsz sűrűbb tésztát is és akkor amerikai palacsintát kapsz. Én most sűrűbbet készítettem. Majd serpenyőben süsd ki, akár a hagyományos palacsintát.
Töltelékképpen "összedaráltam" áfonyát, epret és banánt és ezzel a péppel töltöttem meg.
Vertem fel még kókusztejszínt és azt tettem a tetejére.
Remélem szeretni fogjátok, én imádom :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése